Запознатите с модерните тенденции избират часовници Versus

versus chasovnikМарката Versus  е италианска и предлага часовници, оборудвани с висококачествени швейцарски механизми. Относително нова и не се е позиционирала толкова добре на пазара на такива продукти. Бавно, но сигурно набира скорост и завладява все по-голям дял. Повечето от моделите й са много популярни сред младите хора. Versus e част от компанията Versace и е създадена през 1983 година. Повечето от дизайните на часовниците са смели и модерни, което привлича младежите и запознатите с актуалните модни тенденции хора. Основните преимущества на часовниците с марка Versus е, че те са модерни и изработени от талантливи дизайнери. Това ги прави изключително атрактивни за клиентите. Екипът на марката е воден от желанието да създаде часовникът с най-стилен и модерен дизайн.

Затова и предлага достатъчно богат избор от актуални модели, достъпни в разнообразни дизайни. Повечето от тях са със запомняща се визия, направена така, че да се хареса на всеки млад човек. Същевременно часовниците са задвижвани от прецизни японски механизми Miyota. Бляскавият им външен вид привлича много клиенти. Екипът на марката е осъзнал, че трябва да предлага голямо разнообразие от модели, които да отговарят на различно облекло. Така запълва важна ниша на пазара и изпъква със собствено присъствие на него. Часовниците с марка Versus  са нещо повече от устройства за отмерване на времето. Това е подсигурено от точните им японски механизми. Те са и начин да се изрази модния усет на всеки отделен клиент. Хората, носещи такива часовници, се открояват със своята информираност за актуалните модни тенденции.

Изпъкват с оригиналния си стил, защото са избрали дизайнерски продукт, произведен от ръката на популярна личност от света на модата. Тези часовници са толкова стилни, че могат да бъдат достойни заместители на елегантни бижута. Някои от тях са украсени с диаманти или друг вид скъпоценни камъни. Заради блясъка си те са избирани и от някои популярни лица от света на шоубизнеса като например певицата Кати Пери. Дизайнът на всеки от моделите излъчва и някаква екзотика на фона на конкурентни продукти. Неслучайно някои от имената на сериите от часовници са Ibiza, Manhattan. Това предизвиква асоциации с едни приятни места, които всеки би желал да посети.

Часовниците от сериите, носещи такива имена определено са достатъчно атрактивни, за да носят позитивното настроение, което се свързва с тази екзотика. Верижките на дамските часовници напомнят за елегантни гривни и някои от тях са със златно покритие. Това подчертава луксозното им излъчване и правя всяка жена наистина забележима. Ключът на успеха в работата на марката Versus е, че успешно улавя пулса на времето и предлага възможно най-модерни модели часовници. Затова и запознатите с най-актуалното в тази сфера ги предпочитат. Ако и Вие сте от хората, за които модата и промените в нея са от съществено значение, посетете адреса http://www.vip-watches.net/category/166/versus.html и си изберете някой от дизайнерските часовници с марка Versus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Запознатите с модерните тенденции избират часовници Versus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...