Vеrsace сe доказват не само на модния подиум

versace damskiПрез 1994 година дизайнерът Джани Версаче създава лимитирана колекция от часовници, вдъхновена от партньорството му с друга известна фигура от света на модата – Франк Мюлер. Името Versace се свързва с изтънченост и съвършенство. Това личи във всеки часовник. Прецизност към всеки отделен елемент и емоция са най-отличителните черти на марката Versace. Часовниците й определено могат да съблазнят клиентите. Те съчетават характерните за италианските бижута изтънченост с прецизността на швейцарските механизми. Уважението към традициите се комбинира с непрестанния стремеж към съвършенство на екипа на компанията. Именно тази негова амбиция  отличава марката  от останали конкуренти на пазара. Всеки часовник на компанията е направен така, че да отрази същността на дизайнера Версаче.

За декорацията им са използвани скъпоценни и елегантни камъни. Те са характерно присъствие в дизайна на часовниците. Друго типично за продуктите на Versace са изчистените линии и използването на традиционни цветове. Интересни са елементите в гръцки стил. Класиката и модерността на съвременния свят се пресичат в едно и това привлича погледа на почитателите на дизайнерските часовници. От компанията са в непрекъснато търсене на иновативни материали, които да използват при изработката на своите часовници и бижута. Специалисти избират скъпоценните камъни за украсата на моделите. Някои от тях са направени от висококачествена керамика, за други е използвано покритие от злато. Сапфирените стъкла пък са устойчиви на надраскване. За да бъде усещането за лукс пълно, от компанията са избрали първокласна кожа за каишките. Всеки от часовниците излъчва неповторима класа и лукс, характерни само за продуктите, направени от популярни дизайнери. 

Типичната за италианската мода пищност по отношение на стилови елементи и цветове проличава и в дизайна на часовниците. Те впечатляват със седефените си циферблати, с елементите в гръцки стил, както и с някои по-екстравагантни дизайнерски решения. Модният диктатор Версаче си  е поиграл добре с форми и цветове, за да създаде едни наистина привлекателни модни аксесоари. Те биха се харесали както от дами, така и от мъже, които обичат да са в крак с актуалните модни тенденции. Някои от дамските часовници са с инкрустирани диаманти, които блестят с неповторим блясък върху циферблатите им. Седефената повърхност на циферблатите  пък допринася за допълнителната игра на цветове и придава още повече чар на моделите. Всеки от часовниците е изпипан до съвършенство като творба на талантлив творец.

Това го отличава от продуктите на други популярни компании. Елегантните мъжки и дамски хронографи са направени с внимание към всеки детайл. Някои от тях са със златно покритие на корпуса, което допълва луксозната им осанка. Ако желаете да притежавате продукт, изработен от популярен по целия свят дизайнер и да направите впечатление с нещо модерно, посетете сайта ни и си изберете някой от моделите на марката Versace. Те могат да украсят Вашата ръка или тази на любим човек. При всички положения ще внесат повече разнообразие в динамичното Ви ежедневие и ще се почувствате по-специално заради марковия си часовник.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Vеrsace сe доказват не само на модния подиум, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...