Tissot T-Touch 2 – иновативен във всяко отношение

T047.420.17.051.00 (2)Tissot  се счита от дълги години за лидер в сферата на производство на луксозни часовници. Представя както първия предназначен за масовия пазар джобен часовник, така и първия джобен часовник с две часови зони през 1853 година.  Днес компанията продължава да радва клиентите си с постиженията си в сферата на производство на часовници.  И успява да  преодолява граници в това отношение  благодарение на революционната си технология T-Touch. Съчетаването на традициите по отношение на качествено произведени продукти и иновативност по отношение на технологиите е рядко срещано предимство. Това обаче с пълна сила важи за часовниците на Tissot, оборудвани с  T-Touch. Технологията е използвана за редица атрактивни нейни модели. Те се доближават до възможностите на професионалните спортни уреди по отношение на функционалност. Сред тях е Tissot T-Touch II T047.420.17.051.00.

При него са  комбинирани стилен дизайн и отлични възможности. Той разполага с компас и опция за прогнозиране на времето. Любителите на изкачванията в планината ще се зарадват, че моделът има алтиметър, защото с него ще могат да измерват постиженията си. Същевременно той е с водоустойчивост от 10 бара, което гарантира, че ще може да се използва и от почитателите на водните спортове. При всички положения това е един желан спътник от всеки активно живеещ човек. Това важи независимо дали се намира нависоко в планината и кара ски или пък се наслаждава на великолепни гледки от океана. Този часовник дава възможност на съвременните хора с приключенски дух да се изправят през предизвикателството да опознаят нови територии.

Великолепното комбиниране на детайлите в дизайна позволява на собствениците на такъв модел да го използват като допълнение към различни видове облекло. Чувствителното на допир стъкло на часовника е от сапфир-кристал, което означава, че то е устойчиво на надраскване. Корпусът на модела е изработен от неръждаема стомана, а каишката – от силикон. Размерите на T047.420.17.051.00 са 42.7 мм х 43.3 мм  х 14.6 мм, а теглото му е 118 грама. С иновативния си дизайн и възможности моделът е предпочитан от мнозина запознати с най-новите технологии в производството на часовници.

T047.420.17.051.00 (1)Той комбинира традициите в швейцарското производство с модерните достижения в тази сфера. Изпъква сред конкурентни модели с иновативния си екран, в който са съчетани предимствата на аналоговите и дигиталните технологии.  Моделът впечатлява както с визията си, така и с възможностите си. Почитателите на тъч технологиите със сигурност ще се зарадват, че вече има и часовници, снабдени с нея. Това привлича онази част от клиентите, които следят най-актуалните тенденции в сферата на технологиите и очакват и да бъдат приятно изненадани с  такъв модерен часовник на популярна марка.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Tissot T-Touch 2 – иновативен във всяко отношение, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Ревюта на часовници с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...