Часовниците Emporio Armani – създадени от ръката на дизайнер

Emporio Armani chasovniciЧасовниците Emporio Armani са изработени от качествени материали и са с иновативни дизайни. Те са популярни сред младото поколение. В продуктовата гама на компанията има от изключително изтънчени модели с кожени каишки до такива със стоманени или керамични верижки. Часовниците марка Emporio Armani са неустоими за хората с младежки дух. Като типични дизайнерски продукти тези модели са съобразени с актуалните модни тенденции. Сред тях има такива с големи циферблати – като например Emporio Armani AR1615. Това е напълно в унисон с нарасналия напоследък интерес към такива часовници. Моделът е с елегантна кожена каишка и класическа визия. AR5854 пък е по-спортен часовник със силиконова каишка. Корпусът му е от благородна стомана. Emporio Armani AR5948 e кварцов хронограф с полимерна каишка и корпус, изработен от неръждаема стомана. Той е целият в черно и това го прави доста стилен и подходящо допълнение към всякакво облекло.

AR5952 е подобен спортен модел, изработен изцяло от метал. Представлява кварцов хронографи. Независимо от визията, стила и възможностите на даден часовник на марката, то той се отличава с типичния за марката стил и е уникален. Разполага с логото на марката, гарантиращо, че това е наистина оригинален продукт. Часовниците, изработени от дизайнери, са уникални, защото са плод на творческия ентусиазъм на  изтъкнати в модния бранш личности. Затова са и толкова предпочитани от клиентите. Гордите им притежатели могат да се похвалят с марков модел, с който да изглеждат стилни и модерни в очите на околните. Emporio  Armani AR4226  се откроява сред останалите продукти на компанията. Той е с атрактивен циферблат с големи размери, а корпусът му е с правоъгълна форма. На него се виждат някои механизми на часовника. Това го прави още по-атрактивен по отношение на визия.

Циферблатът му е черен и на него изпъкват сребристите римски цифри. Който и модел да предпочете даден клиент на марката, то със сигурност ще разнообрази по неповторим начин неговата визия. Той ще разполага с висококачествен продукт, съобразен с актуалните модни тенденции. Така ще направи добро впечатление сред околните със своя стил и вкус. Особено важно място в продуктовата гама на компанията заемат и нейните керамични часовници. Керамиката е популярна е материал, популярен с това, че трудно се надрасква. Затова тези модели са не само  елегантни, но и много здрави. Екипът на компанията е избрал стилни цветове за техния дизайн –  има такива изцяло в черно или бяло. Представляват перфектен аксесоар към официалния тоалет. За дамските керамични модели са използвани камъни Swarovski  за декорация. Това ги доближава до класата на бижутата. Всеки заинтересован от тези стилни дизайнерски часовници може да си ги закупи от сайта www.vip-watches.net.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Часовниците Emporio Armani – създадени от ръката на дизайнер, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...