Тайната на успеха на часовници Tissot

product_15147Часовниците на Tissot се отличават, защото не само разполагат с множество полезни функции, но и изглеждат доста елегантно. Трудно е да се направи избор измежду многото интересни модели на компанията. Те варират от инкрустирани с диаманти бляскави часовници до спортни модели T-Race, който имат елегантни верижки. Часовниците са изработени от първокласни материали и с голяма прецизност. Стъклата им са сапфирени и защитават циферблатите им.Компанията е популярна и с иновативния си подход в производството на часовници. Тя предлага и модели с тъчскрийн технология, които са оборудвани и с функции като барометър, алтиметър, хронометър, компас, термометър и аларма. Те се контролират чрез докосване на дисплея. Модел на компанията, оборудван с тази технология, е Tissot T -Touch 2 – T047.420.11.051.00.

Видео ревю на TISSOT T-TOUCH 2 T047.420.17.051.00

Изработен е изцяло от благородна стомана и има чувствителен на допир дисплей. Има интегриран сензор за измерване на атмосферното налягане  и показва актуалната му стойност на дисплея. Днес тъчскрийн технологията е широко разпространена и се използва за смартфони, таблети и други устройства. Tissot  демонстрират, че тя може да се използва успешно и за часовници. Много от продуктите на компанията могат да се носят при различни поводи. Независимо дали се носи на работа или в свободното време, часовник на марката определено би направил добро впечатление. Това важи както за бизнесмените, така и за планинарите. Символ са на добър социален статус и са с богата функционалност. Особено впечатляващи са хронографите от колекцията Tissot T – Race.

Един от тях е моделът T048.417.27.057.0. За корпуса му е използване висококачествена стомана, която има частично PVD покритие. Полимерната му каишка е в ярко червен цвят. Визията му без съмнение ще допадне на почитателите на спортните занимания. Има и водоустойчивост от 10 бара, което го прави устойчив и на намокряне. Сапфиреното му стъкло не се надрасква. Компанията предлага и часовници с по-класическа визия като Ballade III Automatic T97.2.483.3. Той има автоматичен механизъм, което означава, че може да се навива от движението на ръката. Стъклото му е от сапфир-кристал. За дизайна на верижката и корпуса е използвана частично PVD златно покритие. Стрелките и индексите му също са в сребристо и се открояват на сребристия циферблат. Компанията Tissot е популярна и с това, че предлага часовници, подходящи за гмурци.

Видео ревю на TISSOT SEA – TOUCH – T026.420.17.281.02

Точно такъв е TISSOT Sea – Touch – T026.420.17.281.02. Той разполага с  важни за практикуването на спортове под вода функции като – дълбокомер с водолазен таймер и възможност за запаметяване на данни за предходни гмуркания. Други полезни негови функции са термометър, компас, хронометър и аларма. Същевременно притежава и технологията T-Touch и затова възможностите му могат да се контролират чрез докосване на дисплея. Стъклото е изработено от сапфир-кристал. Всички тези опции го превръщат в един ценен спътник на любителите спортните часовници с иновативни технологии. Изброените модели са само част от публикуваните в сайта Vip-watches.net часовници с марка Tissot.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Тайната на успеха на часовници Tissot, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...