Suunto Ambit2 S и Ambit – GPS часовници от ново поколение

ambit suuntoНеотдавна Suunto  представи второто поколение на  часовниците си Ambit – Ambit2 S и Ambit. Те са предназначени за любителите на заниманията на открито и разполагат с GPS. Подходящи са както за ползване по време на тренировка, така и за използване по време на екстремни преживявания. Президентът на Suunto даде следния коментар по повод на новите модели: „Ambit  се получи позитивна оценка на клиентите миналата година. За да отговорим по-добре на потребностите на спортните натури, чувстваме че по-лек, по-тънък модел с GPS  и спортни функции, но с по-малко функции за използване сред природата ще бъде добро допълнение към фамилията Ambit. Освен това бързо напредващите технологии са направили нужно обновяването на фамилията Ambit  и нейните членове”.

Новият Ambit2 S е лек и елегантен. Подходящ е за използване от всякакви спортисти- колоездачи, бегачи, плувци и други. GPS-ът предоставя точна информация за маршрута и темпото, докато монитърът за следене на пулса на сърцето позволява добро поддържане на ритъма в идеални за здравословното състояние граници. Новият Suunto Ambit 2  е подходящ за колоездачи, защото разполага с различни възможности за измерване на стойности. По отношение на плуването Ambit2 S също се отличава с впечатляваща функционалност, защото проследява темпото и дистанцията, времето за плуване.

suunto ambitТой може да разпознава и стила на плуване, което улеснява анализа на резултатите. Бегачите също могат да се възползват от изключително точното измерване на темпо и разстояние благодарение на технологията FusedSpeed, вградения GPS, както и опцията за измерване на обиколките. Потребителите на този модел могат да преминават между различни спортове по време на тренировка, което прави Suunto Ambit2 S за хора, които обичат да комбинират различни спортове. Освен Ambit2 S компанията Suunto  пусна на пазара и Ambit2, който се базира на успеха на вече признатия Suunto Ambit. Той разполага с типичните функции, подходящи за използване на открито като навигация в правилната посока, данни за барометричното налягане, алтиметър, 3D  компас и други специфични функции.

Моделът е снабден с подсилен корпус и батерия с живот от 50 часа при използване на GPS режим. Той е перфектният избор за запалените авантюристи, учени и спортисти, занимаващи се с различни спортове. Версията на Ambit2 със сапфирено стъкло също би привлякла много от почитателите на наистина здравите часовници. Впечатляващото при както при тези два модела, както и при редица други часовници на марката е, че приличат на малки компютри. По своята функционалност те далеч нахвърлят възможностите на обикновените часовници. Представят една нови визия за това какви трябва да са модерните спортни часовници. Suunto Ambit2 S можете да закупите от сайта Vipwatches.net.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Suunto Ambit2 S и Ambit – GPS часовници от ново поколение, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Ревюта на часовници с етикети , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...