Страхотните възможности на Suunto Ambit2

Suunto-Ambit-2Моделът Suunto Ambit 2 e спортен часовник и като такъв разполага с цялата нужна функционалност, която се очаква от такова устройство. Можете да си го закупите от сайта Vip-watches.net. Той показва данни за деня, датата и има аларма и хронометър, както и повечето подобни спортни часовници. Достатъчно здрав е, за да бъде използван нависоко в планината. Представлява всичко, което можете да очаквате от един часовник, предназначен за любителите на заниманията на открито. Има GPS  чип, който си взаимодейства с останалите функции на часовника и осигурява всякаква информация в реално време на своя собственик. Така например, по време на бягане или каране на колело, GPS осведомява за актуалната скорост, разстояние и темпо – всичко това е полезно по време на тренировки. При изкачване в планината часовникът може да маркира изминатия маршрут и да помогне на собственика на часовника да се върне обратно чрез използването на вградени карти.

Тези възможности доближават часовника до качествата на един мощен компютър. И всичко това е на ръката и помага на собственика на часовника да се ориентира, особено ако е спортна личност или авантюрист и често поема на приключения сред природата. Часовниците с GPS не са нещо ново на пазара. Вече от години има редица отлични такива продукти и на други компании. Това, което отличава Ambit, е че разполага с изключително лесен за употреба потребителски интерфейс. Така се улеснява навигацията сред множеството опции и работата с тях става безпроблемна. Операционната система може да бъде ъпдейтната лесно, което означава, че часовникът продължава да  се усъвършенства дълго време след пускането му на пазара. Едно от основните подобрения на новия Ambit  спрямо предходни продукти е, че разполага с повече памет, а това осигурява работа с повече функции. Функционалността на часовника може да се обогати и чрез свалянето на всякакви интересни приложения.

Що се отнася до батерията на часовника, то тя е презареждаща се и  може да се захранва чрез свързване на часовника с USB към компютъра или пък с друго зарядно. Часовникът може да отчита температурата, барометричното налягане, настоящата височина и  да се съхраняват данни за промените на стойностите й. Възможностите на този на практика мини компютър са неизброими. Те са практични и биха зарадвали всеки почитател на мултифункционалните модели. Той дори надминава очакванията на много от тях, защото може допълнително да се усъвършенства чрез свалянето на още приложения. Това е един завършен спортист и като такъв не се бои от студ, вода или каквито и да било външни влияние. Може да се използва в ситуации, в които много други ситуации не биха издържали. Затова и изпреварва много подобни спортни модели.

Часовници Suunto можете да разгледате и закупите и от сайта ни. За целта можете да разгледате предлаганите от нас модели на часовници Sunto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Страхотните възможности на Suunto Ambit2, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Ревюта на часовници с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...