Швейцарско качество и стил от Seculus

seculus-chasovniciКомпанията Seculus е създадена през 1960 година в Швейцария. В превод от латински думата Seculus означава век, символ на време. Основна философия на компанията е, че не може да се спре времето, а само да се измери. Водена от нея тя постига големи успехи и се нарежда сред  водещите  производители  на такива продуктите. Марката произвежда  първокласни часовници. Базира се на традициите в швейцарското производството и на богатия опит, който  производителите от тази страна имат. Фактът, че моделите се сглобяват ръчно доказва, че има добър контрол върху процеса на конструирането им.

 Всички часовници са оборудвани с кварцови механизми Ronda и  ETA. Формата на корпусите на моделите е най-различна – правоъгълна, овална, квадратна. Спортните часовници са изработени от материали, устойчиви на влиянието на водата. Много от тях са с каишки от силикон  и  това подсигурява възможност за използването им и във вода. Други пък са с елегантни кожени каишки и имат златисто покритие на корпуса. Производителят  Seculus обръща голямо внимание на визията на часовниците – до последния детайл. Разгледайте моделите на марката Seculus в сайта Vip-Watches.Net и сами ще се убедите в техните преимущества. Някои от тях са  украсени и с кристали Swarovski или пък имат златно покритие. Стъклата от сапфир-кристал не само служат за придаване на допълнителен блясък, но и издържат на надраскване.

И докато при мъжките модели нещата все пак са по-премерени, за да излъчват те повече мъжественост и сила, то при дамските часовници има повече раздвиженост по отношение на използваните материали, форми и цветови съчетания. Някои от тях приличат на елегантни гривни заради интересния дизайн на металните верижки и златното си покритие. Дамските модели, включени в серията Sports, също има с какво да привлекат вниманието. Те са с кварцови швейцарски механизми, а корпусите им са украсени с камъни Swarovski. Фактът, че камъните са ръчно поставени, ги прави още  по-безценна декорация. Сред  дамските модели има интересни хронографи, които със сигурност знаят как да привлекат дамското внимание. Всеки елемент от тях е изпипан до последния детайл. Но освен с красота екипът на  Seculus ги е снабдил и с достатъчно добра водоустойчивост, която да предпази външния им вид. 

Като цяло, общото при всички модели на компанията е, че излъчват класическа елегантност, характерна само за продукти с такава класа. Швейцарците са опитни в това да произвеждат качествени и добре изглеждащи часовници. Марката Seculus  също се присъединява към тези швейцарски производители, за които перфекционизмът  е водещ в стила на работа. Това личи във всеки отделен елемент от изработката на часовниците. От едни обикновени устройства за измерване на времето те са превърнати в едни наистина изтънчени ръчни аксесоари.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Швейцарско качество и стил от Seculus, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...