Швейцарски механизми задвижват часовници Mathey-Tissot

m.tissotКомпанията за производство на часовници Mathey-Tissot е основана през 1886 година в Швейцария. Тя се е специализирала в производството на хронографи. В края на 19 век търсенето им нараства и марката прави своя нова по-голяма фабрика. Сред поръчалите часовници с марка Mathey-Tissot са и заможни господа, които предпочитат луксозни модели. По време на участието си в различни състезания хронографите на марката са се доказали с безспорните си качества и са получили редица награди. Заради своето високо качество моделите на компанията са били използвани от американската и британската армии. Това е висока оценка за достойнствата им и се дължи на факта, че продуктите наистина работят прецизно. Въпреки големите си успехи обаче екипът на марката никога не се задоволява с постигнатото и прави планове за бъдещето.

Продължава да разработва иновативни часовници с  характерното за швейцарските продукти високо качество. Можете да разгледате и да си изберете някой от новите модели на марката от сайта www.Vip-watches.net. Компанията предлага голямо разнообразие от продукти, изработени от първокласни материали. Моторът на часовниците са кварцови механизми – Ronda. Стъклата са от сапфир-кристал и това ги прави устойчиви на надраскване. За изработката на корпуса на часовниците си от Mathey-Tissot са заложили на неръждаема стомана, а каишките им могат да бъдат от силикон, текстил, метал или кожа. За разнообразяване на дизайна на корпуса на някои от моделите е използвано PVD златно покритие. То, в съчетание с елегантната кожена каишка и римски цифри, превръща продукта в един неустоим ръчен аксесоар, който би допаднал на всеки почитател на майсторки изработените швейцарски часовници.

При моделите със силиконови каишки се наблюдава използване на по-ярки цветове като жълто. Това се отнася не само за каишките, но и за циферблатите им. Те впечатляват и с това, че имат  водоустойчивост от 20 бара. Със забележимите си цветове и възможността си да устояват на влиянието на водата те са подходящи за използване от гмурци. Именно такива часовници са включени в колекцията Nautilus. Те неслучайно са кръстени на подводницата „Наутилус”, създадена от американския изобретател Робърт Фултън. Напълно заслужават това, защото са достатъчно здрави и устойчиви, за да носят името на подводницата. При изработката на дамските модели екипът е вложил повече фантазия, за да направи дизайните интересни за представителките на нежния пол. Светлината се отразява по привлекателен начин в седефените им циферблати, а кожените каишки перфектно подчертават цялостното елегантно излъчване.

И те, както мъжките часовници на компанията, тиктакат в безупречен ритъм  заради швейцарските си механизми Ronda. За да привлече още повече дамското око, от компанията са изработили елегантни метални верижки на моделите от серията Gota, за да приличат на гривни и е инкрустирал камъни в корпусите им. Така те заблестяват с чаровен блясък върху дамската ръка. В това разнообразие от първокласни мъжки и дамски часовници клиентите могат да намерят точно този часовник, който търсят, и да са сигурни, че ще работи безупречно дълго време.

Ако сте останали впечатлени от тази марка швейцарски часовници, можете да разгледате предлаганите от нас продукти на Mathey-Tissot

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Швейцарски механизми задвижват часовници Mathey-Tissot, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...