Sector е изборът на авантюриста

sectorПрез 1973 година е създадена компанията Sector Sport Watches (SSW) и от самото начало започва да прави часовници за младите хора – висококачествени и модерни и същевременно на достъпни цени. Марката произвежда стилните спортни часовници Sector. През първите години от работата си тя използва традиционни методи на производство, но не постига много голям успех на пазара. Затова през 1989 година създава нова рекламна концепция, наречена „No limist” – „Без ограничения”. Интересният дизайн и високо качество не гарантират успех на пазара, защото качеството на моделите на други марки не е по-лошо. Затова екипът на Sector  преориентира вниманието само от младите хора към всички, които водят активен начин на живот.

Промотирането на концепцията “No limits”, започнало през 1989 година, включва редица действия. Компанията започва да спонсорира различни екстремни експедиции, които преминават през най-трудно достъпните места. През 1992 година пуска списанието “No limits” и видео материали от експедициите се появяват по национални телевизии в страни, в които компанията е заинтересована да привлече вниманието на клиентите.

Освен това SSW си партнира с атлети и хора с приключенски дух, които се занимават с  подводно гмуркане, изкачване на планини, каране на ски. В резултат на всички тези усилия обемът на продажбите на продуктите от линията No limit скача значително. Днес часовниците на марката са достъпни за клиенти от различни държави.

Всички часовници на марката Sector са направени от издръжливи материали (титаний, неръждаема стомана), имат добра водоустойчивост и са устойчиви на корозия, както и на големи колебания в температурата.

Разбира се за такива продукти от съществено значение са и използваните механизми. Часовниците на Sector  са оборудвани с първокласни механизми – ETA, Ronda, Miyota и ISA. Създадени са за победители, които излъчват сила, кураж и устременост.

Часовниците  са истински здравеняци и са напълно подходяща компания на почитателите на екстремните спортове. Сред тях има хронографи, които са с различни дизайни и интересни възможности. Внимание привлича моделът R3253209125, изработен от неръждаема стомана и с водоустойчивост от 10 бара. Можете да го разгледате подробно в сайта Vip-Watches.Net. Върху циферблата му умело са съчетани аналогови стрелки със дигитални цифри. Получава се една интересна комбинация, която влияе и върху дизайна на модела. В серията Eagle  на компанията  пък има хронографи с каишки от естествена кожа.

Що се отнася до дамските часовници на компанията, те определено са с подходящото  женско излъчване, но същевременно не отстъпват по възможности на мъжките продукти.Особено атрактивни са онези модели, за които е използвана и керамика. Съчетанието между швейцарско качество и елегантна визия ги прави неустоими.

Всички тези разнообразни по външен вид и възможности  часовници са създадени в резултат на желанието на компанията да предлага достатъчно богат избор и всеки клиент да си закупи именно онова, което търси. Като се има предвид, че това са швейцарски часовници, качеството им е гарантирано. Оттам нататък вече потребителите могат да си подберат модел според желани критерии като цена, дали да е с кожена каишка или метална верижка или пък нещо друго. Няма да им е трудно да го направят, защото екипът на Sector се е постарал да задоволи всякакви техни изисквания.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Sector е изборът на авантюриста, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...