Ревю на Tissot PR50 Sport – T34.1.528.52

T34.1.528.52 (1)Часовникът PR50 Sport – T34.1.528.52 е сред интересните  попълнения в продуктовата гама на марката Tissot. При него успешно са съчетани спортна и елегантна визия в едно. Моделът представлява хронограф и е оборудван с кварцов механизъм. Той е висококачествен и с великолепен дизайн. Часовникът има покритие на ринга, което  го прави по-здрав и същевременно с по-атрактивна визия. Диаметърът му е 35.6 мм. Арабските цифри върху циферблата му осигуряват лесно разчитане на часа. Черната кожена каишка прави модела комфортен за носене и същевременно допълва неговата елегантност. Наличието на червен шев също е интересен елемент от дизайна. Стъклото на часовника от сапфир-кристал е много устойчиво на надраскване.

Въпреки внушителната визия и възможности на Tissot PR50 Sport – T34.1.528.52 все пак трябва да се има предвид, че водоустойчивостта на часовника е 5 бара. Това означава, че не е препоръчително да се носи по време на плуване, за да не се повреди. Ще удължите живота на този ръчен аксесоар, ако държите далеч от вода. За да се разчита по-лесно информацията на дисплея, когато часовникът се намира в по-тъмна среда, то той е снабден с фосфоресциращи стрелки. Часовникът има и дата, разположена на 4 часа. Масивният корпус и каишката му с червен шев го правят атрактивен спортен модел. Излъчването на атлета се допълва от наличието на тахиметрична скала, изобразена върху ринга. Корпусът изглежда масивно и успешно подчертава мъжественото излъчване на своя собственик. Блясъкът на метала и мекотата на кожената каишка са в перфектна симбиоза и това прави  часовника чаровен и комфортен при носене.

Tissot PR50 Sport – T34.1.528.52 разполага с всички преимущества на швейцарските часовници. Той е красив, с прецизен механизъм и има възможности, които биха допаднали на мъжете с динамичен начин на живот. Дизайнът на аналоговите скали напълно пасва на цялостната визия на модела. Всичко по този часовник, до последния детайл, е изпипано от екипа на популярната компания. Затова всеки негов притежател може да бъде сигурен в безспорните му качества и че ще бъде надежден дълги години, без да се налага да го поправя често. Това е и преимуществото да си закупиш продукт на доказала се марка.

Швейцарските часовници са популярни по целия свят. Те, както и японските, са доминираща сила в тази индустрия. Швейцарските модели са перфектно съчетание между красива външност и практични възможности. Tissot PR50 Sport – T34.1.528.52 е поредното доказателство в тази насока. Ако и Вие искате да се убедите в това, посетете сайта ни и си го поръчайте. Само така ще имате преимуществото да разполагате с наистина качествен марков продукт, който си заслужава всички инвестирани в покупката му средства.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ревю на Tissot PR50 Sport - T34.1.528.52, 8.3 out of 10 based on 4 ratings
Pin It
Публикувано в Ревюта на часовници с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...