Ревю на мъжки часовник Seiko 5 SNKK27K1

IMG_2746Серията Seiko 5 включва часовници, които разполагат с много богати функции. Те се предлагат в разнообразни варианти и подхождат на различни стилове и вкусове. Това, което обединява представителите на колекцията е едно много основно преимущество – те са с автоматични механизми. Точната им работа е подсигурена от задвижване чрез кинетична енергия и по този начин се изключва необходимостта от употреба на батерии. Те са съобразени с изискванията за опазване на околната среда, защото  се задвижват от естествен източник на енергия, а не от батерии. Моделът SNKK27K1 е един от типичните представители на серията Seiko 5. Излъчва стабилност, защото е изработен от висококачествена благородна стомана. Диаметърът му е 39 мм, а дебелината – 10.5 мм.

Има син циферблат, на който изпъкват сребристите индекси и стрелки. Секундната стрелка пък е в жълто, което също подхожда на цвета на циферблата. Тази комбинация от цветове, използвани за стила на часовника ще допадне на онези клиенти, които търсят нещо по-различно от традиционните варианти в черно или бяло. Този модел на Seiko успешно съчетава традициите в японското производство на часовници с модерна визия и технологии. Данни за датата и деня от седмицата са поставени на 3 часа. Върху циферблата изпъква и логото на компанията. Верижката му е елегантна и напълно подхожда на цялостната визия на часовника.

Той е подходящ за използване както в ежедневието, така и при по-специални поводи, тъй като е достатъчно стилен и има класическа визия. Мъжествената му осанка се съчетава добре изтънчения му външен вид. Капакът му е прозрачен и може да се види добре механизма му. Тази особеност от дизайна на часовника със сигурност ще се хареса на желаещите да видят как работят технологиите на часовника, които са допринесли за голямата слава на марката.  Компанията Seiko  е популярна с това, че изпипва всеки детайл от изработката на часовниците си.

Те притежават всички, характерни за японските продукти преимущества – това се отнася както за механизмите им, така и за устойчивостта им на външни влияния. Той стои стилно на ръката, а закопчалката му го придържа здраво към нея. Това дава сигурност, че няма да изпадне поради неволно разкопчаване. В забързаното ежедневие за всеки е важно да има наистина надежден часовник, който да е такъв по отношение на използвани за изработката му материали и технологии. Seiko 5 SNKK27K1   е именно такъв. За часовник с толкова много екстри цената му е повече от достъпна и за българския клиент. Той може да си закупи часовника от сайта Vip-watches.net. Или като кликнете: Тук

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ревю на мъжки часовник Seiko 5 SNKK27K1, 9.7 out of 10 based on 6 ratings
Pin It
Публикувано в Ревюта на часовници с етикети , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...