Ревю: Мъжки часовник Fossil ME1113

1113Мъжкият часовник Fossil ME1113 разполага с всички възможни  преимущества, за да се превърне в предпочитания ръчен аксесоар. Той  представлява една интересна комбинация между класически цветове и стил в дизайна и същевременно модерни елементи. Заедно с това комбинирани на различни механизми. Той е кварцов, но разполага и с независим механичен секундарник. Това го прави привлекателен за хора, които търсят стилен часовник, чиято визия обаче следва актуалните модни тенденции. В крак с тях циферблатът му е голям – с диаметър от 44 мм. Дебелината му е 12 мм. Моделът изглежда с масивна и същевременно елегантна осанка.  Моделът е с водоустойчивост от 5 бара, което означава, че не се бои от намокряне по време на къпане.  Часовникът е със стилна и елегантна кожена каишка, която пасва на цялостния му облик.

Той разполага и с интересна дизайнерска визия – стилът му е скелетон, което означава, че определени негови механизми се виждат. Това е доста атрактивно и се забелязва все по-често като елемент от стила на часовниците. Внася се разнообразие в иначе по-традиционния му облик. Достатъчно стилен е за да се носи и на по-официални събития.  Има един основен циферблат със сребристи стрелки и индекси, който информира за времето. Вдясно и отдолу под него е и механичният секундарник. Моделът е комфортен за носене, а закопчалката му го придържа сигурно към ръката. Коронката е поставена в горната част на корпуса, а не както при повечето модели – отстрани. Това също е интересно решение с цел да се разнообрази външния вид на продукта. Върху металната част на закопчалката се вижда логото на марката Fossil.

То е изобразено и върху циферблата. Като продукт на тази фирма часовникът има всички предимства, за да се хареса на клиентите. Той е качествен, стилен и е в такъв цвят, че е подходящ за носене с всякакво облекло. Часовниците  подчертават добрия социален статус и класа на своя собственик. С такъв марков продукт всеки мъж би направил добро впечатление с изискания си вкус.  Произвеждайки го,  американската компания Fossil  успява да убеди клиентите си, че е способна да направи часовници, които по визия да не отстъпват на швейцарските. Класиката и актуалните модни тенденции, различните видове механизми и контрастните светъл метален корпус и черна  кожена каишка. Всичко това допринася за неповторимия чар на този модел, който можете да видите и в клип, както и на наши авторски снимки на адрес: http://vip-watches.net/product/2177/fossil-arkitekt-mens-dress-twist.html. Така можете да прецените дали това е точният продукт за Вас.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ревю: Мъжки часовник Fossil ME1113, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Ревюта на часовници с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...