Orient са класически часовници с модерни механизми

OrientLogoКомпанията Orient произвежда часовници от 1950 година насам. Тя е от малкото компании, които успяват да конструират компоненти за такива продукти в собствената си държава. Това гарантира високото им качество. Компанията се е специализирала в производството на механични часовници. През годините марката прави редица технологични нововъведения и променя значително пейзажа на пазара на такива продукти. Очакванията към това какво трябва представляват часовниците също се е променило с времето. В технологично отношение ръчните часовници са извървели дълъг път на промени през годините.

Навлизането на кварцовите технологии променя пейзажа в този сектор. Продуктите с кварцови механизми се превръща в сигнал за значителен напредък по отношение на точността на часовниците. Предизвикателствата, свързани със спестяването на енергията чрез движението на ръката и използването на слънчева енергия, също са преодолени постепенно. Днес клиентите търсят нещо, което да отговаря не техния вкус и усет за мода, както и на начина им на живот. В отговор на съвременните тенденции компанията Orient продължава да представя редица нови свои продукти на пазара. Във фокуса на вниманието й е разработването на часовници с автоматични механизми и това остава непроменено от основаването на компанията. Клиенти в много държави по света вече използват продукти на марката. Тя осигурява  часовници с високо качество и множество функции, които клиентите обичайно очакват от японски продукти. 

По отношение на визия някои от моделите силно напомнят за тези на Seiko. Имат дата и ден на 3 часа. Те са с метални верижки и корпуси и са достатъчно елегантни, за да бъдат носени и на по-специални събития. Циферблатите им са в различни цветове, които обаче са така подбрани, че да не се наруши изтънчената визия на часовниците. По повод на автоматичните им механизми президентът на Orient споделя следното: „Нашите часовници се захранват от човешкото движение, една от най-чистите форми на енергия”. През годините компанията остава вярна на първоначалните си принципи да произвежда висококачествени часовници с прецизни механизми.

Часовниците на Orient са поредното доказателство за високото качество на японските продукти. Неслучайно тези  произведени в Япония продукти са популярни по целия свят със своята точност и възможности. Моделите на Orient  не правят изключение. Закупуването им е гаранция за това, че ще разполагате с надежден и висококачествен продукт в продължение на дълги години. Компанията съществува от дълги години и не изневерява на стратегията си да предлага само най-качественото на своите клиенти. Именно затова печели и задържа успешно своите клиенти. И до днес прави часовници с традиционната за японските продукти здравина и възможности, но със съвременни механизми.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Orient са класически часовници с модерни механизми, 9.3 out of 10 based on 4 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...