Обзор на дамски часовник Фосил ES1869

 ES1869 (6)Хората се интересуват от ръчни часовници с по-екстравагантна визия, защото те се отличават не само с качество, но и с това, че привличат вниманието околните. Те разкриват по-специфичния вкус на своя притежател и го подчертават по перфектен начин. Днес редица производители на часовници се стремят да предлагат и такива с по-нетрадиционни дизайни. Това разчупване на установените правила в стила на моделите освежава продуктовата им гама и същевременно привлича вниманието на онези потребители, които се нуждаят от нещо, което наистина ги откроява и ги прави уникални. В това отношение компанията Fossil  също полага необходимите усилия, за да предлага винаги актуални и харесвани продукти. Компанията Fossil  произвежда интересни модели часовници не само за мъжете, но и за дамите.  Моделът ES1869 е добър пример в това отношение.

Той е с доста атрактивна за всяка дама визия. При него впечатление прави не само дизайнът на корпуса (който е с квадратна форма), но и този на верижката. Те са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Дължината на корпуса му е 22 мм, а дебелината – 8 мм.  Циферблатът е с бял цвят, а стрелките и индексите са сребристи. Водоустойчивостта на модела е 5 бара. Следователно той може да издържи на леко намокряне.  Дизайнът на верижката е направен така, че тя максимално прилича на елегантна гривна. Би украсила ръката на всяка елегантна дама.  Така  от уред за измерване на времето часовникът се превръща в истинско бижу. Той може да бъде носен в ежедневието или пък на по-специално събитие. При всички положение няма да остане незабелязан.

Освен това впечатление прави  и това, че се състои от подредени един до друг квадрати, изработени от неръждаема стомана. Всеки от тях може да бъде свален и по този начин да се скъси верижката. Това е изключително практично преимущество на модела, тъй като го прави подходящ за всякакви размери на китките, а и дава свобода по отношение на дължината на верижката. При този, както и други подобни модели с марка Fossil, се вижда старанието на екипа на компанията да предлага часовници с по-отличаващи се дизайни. Те са в отговор на желанието на всяка представителка на нежния пол да изпъкне със своя неповторим стил и да не остане незабелязана.

Часовника е наличен и може да се поръча от сайта ни!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Обзор на дамски часовник Фосил ES1869, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...