Новите попълнения на Festina- за всеки стил и вкус

F16687.1Festina са една от водещите марки на пазара за часовници и това е така, тъй като все повече фенове на ръчните часовници залагат на тази марка.  Производителите им умеят да съчетават атрактивен дизайн с богата функционалност. И всичко това на една доста приемлива цена. Поради множеството си качества и красива осанка, те бързо се превръщат в едни от най-търсените и харесвани изделия за отмерване на времето. Феновете им дори притежават по няколко часовника Festina, които съчетават с различни стилове и поводи. Няма нищо учудващо, защото марката знае какво ще отговори индивидуалния вкус. Те създават различни серии, при които обезателно ще откриете нещо за Вас. Няма как да останете равнодушни към богатата феерия от съвършенство и стил. Този сезон Festina отново пуснаха атрактивни модели за дамите и господата, които олицетворяват модните тенденции и новаторският дух. Сред тях има спортни, ежедневни, изискани и елегантни часовници, които ще погъделичкат афинитета Ви към различното. И тъй като часовникът се налага като моден аксесоар, бижу и част от стила, ние Ви представяме последните модни тенденции при Festina от този сезон.

Разбира се за елегантните мъже, марката е изработила също толкова елегантни часовници. При тях класическият външен вид е съчетан със съвременни технологии и възможности. Моделите F16778/4, F16760/4, F16760/1 са идеален избор за сериозния мъж със състезателен дух. Това са три варианта на мъжки часовник, съответно с кожена каишка или метална верижка, съобразно разнопосочният вкус на силния пол. Предимството им е в това, че са кварцови хронографи и могат максимално точно да отчитат различни времеви интервали. Състезавайте се със себе си и времето, точно в стила на безкомпромисния мъж. Цветовете са класическо черно за каишка и циферблат или меко кафява каишка и бял циферблат, много подходящо за слънчевите дни.

Серията Chrono Bike/Tour de France също е с нови попълнения, които смеем да кажем, че са перфектната комбинация между елегантен дизайн и спортно излъчване. Освен че са снабдени с множество качества, външният им вид е цветен и открояващ се сред другите модели. Това е истински часовник, допълващ усещането за мъжественост. Моделите F16776/1, F16775/8, F16775/3 с в различни свежи цветове и PVD покритие за повече колорит. Няколко думи са нужни за тях- впечатляващ дизайн и опции.

F16634Новости има и при женските модели Festina. Като акцентът е поставен на все по-харесваните и предпочитани керамични варианти. Луксозното им излъчване е насочено към дамите с подобен стил, макар че те са също толкова подходящи и за ежедневието. Многоаспектност на моделите придават съчетанията в два цвята. Новите предложения от този тип са F16639/2, F16634/2 и F16397/2. Освен красива външност, мулитфункционалността им Ви осигурява осведоменост по всяко време.

Кокетките могат да се насладят на атрактивните предложения за това лято, които изпъкват със сполучливо преплитане на животински и флорални мотиви. Двата часовника F16738/1 и F16737/1 са различни вариации на един модел, съответно в златисто и сребристо. Интерес представляват кожените им каишки, наподобяващи змийска кожа, а циферблатът е украсен с флорални елементи. Поглезете сетивата и душата с това дамско бижу за отчитане на време.

Новите модели определено ще отговорят на всеки специфичен вкус и стил без компромис.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Новите попълнения на Festina- за всеки стил и вкус, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...