Нова услуга от Vip-Watches.Net – Празнична опаковка на часовник

opakovka na chasovnici (2)В сайта ни Vip-Watches.Net  непрекъснато добавяме нови услуги, за да зарадваме Вас- нашите приятели. Освен че в него навигацията е лесна, поръчката става за секунди, а доставката е безплатна, можете да се възползвате и от няколко други предложения, които сме подготвили специално за Вас. Във видео канала ни в Youtube имате възможността да разгледате по-подробно часовници на различни марки и това улеснява избора Ви на конкретен модел.  Скоро пуснахме и услугата си за купуване на часовник на разсрочено плащане. Така не е нужно да  давате цялата сума за покупката му наведнъж.

За да зарадвате някого можете да подарите часовник с някакъв гравиран надпис, който да направи повода още по-специален. Гравирането  също е в списъка ни с изненади. Освен тези услуги сега вече на сайта ни можете да намерите нещо, което предлагаме само ние – да опаковаме Вашия подарък. Така той вече е напълно готов, за да го дадете на любимия човек. Към опаковката можем да добавим и картичка и така да го зарадвате и с лично послание. Тази наша нова услуга е уникална и сме я направили с цел да избегнете затрудненията, свързани с опаковането на вече избран от Вас продукт.

Всичко това е напълно безплатно и направено с фантазия, така че да помогнем да видите усмивка на  лицето на Ваш близък. Можете да бъдете сигурни, че  няма да спрем да Ви изненадваме  с различни услуги, защото желанието ни да сме Ви максимално полезни ни вдъхновява да продължаваме да измисляме нови и нови неща. Поглеждайте редовно в сайта ни, за да бъдете информирани за най-актуалните ни оферти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Нова услуга от Vip-Watches.Net - Празнична опаковка на часовник, 8.8 out of 10 based on 8 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...