Модерните и качествени дизайнерски часовници Lorus

LorusЧасовниците с марка Lorus са подходящи за онези, които харесват дизайнерски часовници със съвременен дизайн. Те се произвеждат от популярната компания Seiko, което означава, че са изключително прецизни и издръжливи. Оборудвани са с всички технологични нововъведения, предоставени от Seiko. Тези стилно изглеждащи часовници са си извоювали собствена ниша през последните 30 години, защото екипът на компанията е съсредоточил дейността си в производството на качествени продукти и ги е снабдил с най-актуални технологии. Часовниците постигат изключителен успех още с пускането им на пазара. Това, което отличава Lorus от други производители на дизайнерски часовници, е фактът, че предлага и детски, а не само мъжки и дамски часовници. Феновете на забавните герои на Disney със сигурност ще харесат тези забавни модели.

Това, което грабва клиентите, когато за първи път погледнат часовниците на Lorus, са техните уникални дизайни, по които те се отличават от други конкуренти на пазара. През последните 30 години компанията натрупва добър капитал от продажби, което е индикатор за нарастващата й популярност. Марката предлага редица продукти с интересни дизайни, сред които всеки може да избере  най-подходящия за себе си. Друго привлекателно преимущество на тези часовници е, че са с изключително достъпни цени спрямо други дизайнерски часовници. Това  разбира се увеличава търсенето им. Компанията предлага както дигитални, така и аналогови модели. Някои от тях са с метални верижки, а други – с полимерни каишка или каишка от естествена кожа. Преобладаващата част от часовниците на марката са с водоустойчивост от 10 бара, което означава, че могат да се използват от любителите на водните спортове.

Сред дамските модели има както по-елегантни, така и по-спортни. Някои са с  оксидация, което допълва луксозното им излъчване. Други пък са с елегантни верижки, които ги доближават до изчистения стил на гривните.  Има и някои с по-нетрадиционна визия. Както сред мъжките, така и сред дамските часовници има такива с правоъгълна форма на корпуса, което им придава по-ретро излъчване. Сред  предназначените за представителките на нежния пол часовници има и такива в по-ярки цветове – като розово – които са подходящо допълнение към летния тоалет. Диаметърът на някои от тях е 40 мм. Това е в синхрон с някои актуални модни тенденции, според които е модерно циферблатите да са с по-големи размери дори и при дамите. Така се разчупва традицията, че само мъжете носят часовници с големи размери. Използването на прецизните технологии на производство на Seiko  пък подсигуряват високото качество на всеки продукт с марка Lorus. Комбинацията между високо качество, модерни дизайни и достъпни цени са основните предимства на часовниците на компанията. Те са достъпни и за българските клиенти, които могат да си ги закупят от сайта Vip-watches.net.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Модерните и качествени дизайнерски часовници Lorus, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...