Мъжки часовници на Citizen с Еco Drive

eco-drive-citizenCitizen е сред един от най-популярните в света японски компании, произвеждащи часовници. Дължи своите успехи не само на това, че използва висококачествени материали, но и на оборудването им с иновативни технологии. Истинско постижение по отношение на зареждането на часовниците е изобретяването на Eco Drive. Благодарение на тази технология те могат да се зареждат от енергия, произведена от естествен или изкуствен източник на светлина. За целта се разчита на соларен панел, поставен под циферблата на часовника. Благодарение на батерията колектор се осигурява нужната  енергия за задвижването на часовника. В нея  енергията може да се съхранява и използва, когато часовникът не е поставен на светлина. Тъй като за моделите, оборудвани с тази технология, не е необходима батерия, съдържаща опасни за природата токсични вещества, то те имат и друг плюс – съобразена е с екологичните изисквания. Тези предимства на Eco Drive  правят моделите на Citizen едни иновативни продукти.

Като се имат предвид всичките им достойнства, то те неслучайно са се наредили сред най-харесваните от клиентите японски часовници. Компанията Citizen предлага богато разнообразие от модели – по-спортни или с по-елегантна визия – от които потребителите могат да изберат онзи, който съответства на личните им предпочитания и стил. Такъв е например моделът BM8243 05A. Той е с елегантна кожена каишка  и корпус със златисто покритие. Има дата и ден на 3 часа. Излъчва изключителна изтънченост и би се харесал и на по-претенциозните клиенти. Класическата му визия е комбинирана с модерната Eco-Drive технология  и се е получил един наистина интересен продукт. AW1030 50E пък е направен от благородна стомана и също може да се зарежда от светлината. BM8432 53P разполага с оксидация на корпуса и верижката. Този стилен златист часовник също има технология Eco-Drive. Eкипът e помислил и за почитателите на часовниците с каишки от текстил и затова е създал друг иновативен модел – Citizen AP4000 15L. На циферблата му са изобразени три аналогови скали с данни за датата, деня и 12/24-часов индикатор.

Моделът е в синьо и би допаднал на хора с предпочитания към този цвят. Освен това е и водоустойчив. Сред часовниците има и по-спортни, със силиконови каишки, които също черпят енергия посредством Eco Drive технологията. Става дума за  BM0981 08E, чийто корпус е направен от титаний. Титаният е популярен като здрав и лек метал и затова използването му може само да увеличи предпочитанията към него. Моделът е и с фосфорициращи стрелки, осигуряващи необходимата видимост в по-тъмна среда. Стъклото от сапфир-кристал трудно се надрасква и затова екипът на Citizen  го е избрал, за бъде часовникът наистина впечатляващо здрав. Изброените модели са само част от голямото богатство от часовници на компанията, снабдени с  Eco-Drive. Японският производител се е постарал да предложи на клиентите си – по-спортни или по-елегантни часовници, снабдени с нея, за да може всеки да предпочете покриващия личните му изисквания продукт.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Мъжки часовници на Citizen с Еco Drive, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...