Мъжът и бижутата

myjka-grivna-armaniБижутата обикновено се спрягат за дамски аксесоари, но те вече не са само привилегия за жените. В съвременния, бързоразвиващ се свят на пазара се появяват различни аксесоари и за мъже. И, ако до неотдавна те се ограничаваха единствено до часовници и пръстени, днес мъжете все по- често започват да носят както гривни, така и колиета. Какъв ще е техният вариант е въпрос на личен избор, вкус, предпочитания или стил. Тази мода поетапно се налага донякъде и от поп културата, където преди години бижуто се смяташе за женски аксесоар, но факт е, че мъжката половина от населението също започва да се разкрасява с подобен тип украшения.

Модната мъжка гривна може да бъде допълнение към индивидуалността, стила и целта Ви. В зависимост от социалния статус на силния пол, мъжете  могат да избират измежду различни видове гривни, материалът на изработка, масивност или марка. Същото важи и за колиетата. Мъжките бижута са един добър начин да изразите себе си и Вашия темперамент. Те са показател и за това как се възприемате Вие, но и как биха Ви видели останалите.

Изборът на бижу за китката или врата не винаги е лесен, предвид това, че те трябва да бъдат съобразени с облеклото и най- вече с визията Ви, но и с това какво би ви стояло най-добре и би било най- подходящо за вас като индивидуалност. Не бива да се забравя, че гривната или колието са аксесоар, допълнителен щрих към стила Ви, който привлича погледа на жените, но не само.

Разнообразието от мъжки бижута предлага гривни и колиета за всички възрасти и вкусове. Така тийнейджърите и младите мъже предимно се спират на кожените или силиконови, по- спортни гривни, както и по- ежедневни колиета, признак за непринуденост, небрежност и младежки дух. По улегналите мъже пък избират по- семпли бижута, показател за сериозност и социален статус. Предпочитанията им се изразяват в стоманени аксесоари или такива от ценни метали на известни марки. Те застават по- тежко, особено, ако са масивни, и несъмнено приковават вниманието към Вас.

Гривните и колиетата винаги са били част от мъжката мода, друг е въпросът как бихте ги съчетали по начин, който да изрази най- добре Вашата индивидуалност и темперамент.

Несъмнено бижуто е добра възможност да покажете себе си на различни места и по различни поводи и със сигурност да изградите разпознаваем стил. Освен, че мъжките бижута са модерни, те говорят за личност, грижеща се  за външния си вид и държаща на детайлите, които да разкрият част от нейния свят.

Бижуто трябва да бъде съобразено и съчетано с цялостната Ви визия. Ако предпочитате нещо лесно за поддръжка и здраво, което да използвате ежедневно, то може да се спрете на кожена или силиконова мъжка гривна.  Ако пък държите на стил и изисканост , то тогава препоръчваме  металните бижута  с изчистени или по- закачливи форми.

Иновативните технологии предлагат и ръчно изработени, дизайнерски бижута, които отговарят изцяло на Вашите фантазии и капризи. Това е един сигурен начин да бъдете уникални и ефектни.

И накрая, мъже, не се притеснявайте да  носите бижута, те не Ви правят по- малко мъжествени, дори напротив, в зависимост от съчетаването с цялостната Ви визия, аксесоарите могат да бъдат дори секси.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Мъжът и бижутата, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Pin It
Публикувано в Бижута. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...