Красота и стил в дамските модели на Festina

festina ladyКомпанията  Festina предлага на дамите часовници, сред които има както такива с по-традиционна визия, така и по-нестандартни модели. Оборудвани са с точни японски кварцови механизми, произведени в Япония. При някои към по-обичайните функции са прибавени и такива, типични за хронографите като хронометър, аларма, втора часова зона, календар, таймер за обратно броене и много други. Дамските часовници са направени така, че да привличат вниманието на много дами. Festina предоставя богат избор от модели – от такива с по-спортна визия до грабващи окото комбинации до елегантни варианти в черно и бяло. Колекцията Milano е допринесла за популяризирането на марката сред дамите. В нея има включени часовници с правоъгълна форма на корпуса . Сред тях е  F16361/5. Корпусът му е и с покритие  в цвят розово злато и върху него са инкрустирани камъни.

Това, заедно с каишката от естествена кожа, му придава доста луксозно излъчване. На черния му фон изпъкват добре стрелките в цвят розово злато. Като цяло Milano  съдържа продукти, които са доста шик и подхождат на претенциозни жени, които желаят да изпъкват с индивидуалния си стил. Колекцията Classic, както подсказва и нейното име, включва дамски модели с класическа визия. Сред тях има и такива, изработени изцяло от метал, чиито верижки приличат на елегантни гривни. Серията Lady  на  Festina  е предназначена за дамите с по-изтънчен вкус, но и за почитателките на спорта.  F16477-4  би се харесал на по-елегантните дами. Той е целият в бяло като на циферблата му изпъкват златистите стрелки и арабски цифри. Класическата му и стилна визия го прави подходящ за носене с всякакво облекло. Сред часовниците, включени в серията Lady, има и такива със силиконова каишка. Някои от тях са в жизнерадостни цветове като светло розово.

Върху металните им корпуси има инкрустирани камъни. Екипът на компанията Festina се е постарал да създаде достатъчно голямо продуктово разнообразие и вътре във всяка една от сериите. Именно това грабва погледа на повече клиентки и ги прави верни почитателки на марката. Кварцовите хронографи на Festina  разполагат с редица интересни и по-спортни функции, но това не означава, че е направен компромис с елегантната им осанка. Така например, хронографът  Festina F16590/4 е с каишка и циферблат в черен. Корпусът му  излъчва усещане за здравина, по-типична за спортните  мъжки часовници, но това веднага е пригодено към дамския вкус с използването на синтетични камъни за украсата на корпуса му. Всички тези модели могат да бъдат закупени от сайта Vipwatches.net. Примамливият им блясък се забелязва от много дами, които вече са горди собственички на часовници Festina. Привличат и вниманието на мъжете, които искат да направят стилен и качествен подарък на своята дама.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Красота и стил в дамските модели на Festina, 9.8 out of 10 based on 4 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...