Красива с марково бижу

dizainerska grivnaДизайнерските бижута са един добър начин да разнообразите визията си. Произведените от популярно лице от модния бизнес обици, колиета, гривни и пръстени  са  важно допълнение към всяко облекло. Добре е те да се комбинират по подходящ  начин помежду си за максимално добър ефект. Някои от бижутата са със скъпоценни камъни, а други с обработени. В зависимост от това цената им варира, но пък има и  дизайнерски бижута на по-достъпни цени. Pierre Cardin  и Calvin Klein  са сред дизайнерите, които умело се борят за привличане на женското внимание. Те предлагат различни по стил бижута, пасващи на хора с  отличаващи се вкусови предпочитания.

Моделите на Calvin Klein са по-изчистени, но за сметка на това не по-малко атрактивни. Те могат да паснат на всякакви тоалети, защото имат универсални дизайни. За украсата им са използвани камъни като цирконий и оникс. При изработката им дизайнерът Келвин Клайн е експериментирал с различни форми, за да направи обиците, колиетата, гривните и пръстените си наистина неустоими. Майсторът успява най-вече с разнообразяване на формите да постигне добър ефект. Това обаче не означава, че не използва и други доста добри трикове, за да привлече вниманието на дамите. Какво ще кажете за колие с диаманти, дами? Е, дизайнерът Келвин Клайн е готов да Ви го предложи.

Подходът на Пиер Карден пък е да прави бижута, излъчващи неповторима женственост. Това струи от всеки отделен елемент от тях. Те са изработени от сребро и при тях е наблегнато повече на лукса. Цирконий и перли се съчетават умело,  за да се радвате на пръстени, при които формата напомня за грозд.  Дизайнерът прави и  красиви обици, които могат да засияят  с неповторим блясък по време на някой ценен празник.

Бижутата на тези двама дизайнери са уникални и уникална ще се почувствате и Вие, ако ги носите по време на някой специален повод. Те са красиви, луксозни, бляскави. Направени са според актуалните модни тенденции и със сигурност ще Ви помогнат да сте модерна. Жената понякога се нуждае от малък акцент, който да й помогне да се превърне в една привлекателна дама. Марковите бижута са именно този малък акцент. Представляват и великолепен подарък, който притежава и своята сантиментална стойност. Затова не се колебайте да се почувствате истинска дама с дизайнерско бижу.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Красива с марково бижу, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Бижута. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...