Колекцията PlanetSolar на Candino

planet.solarУтвърдената компания е в партньорство с екипа PlanetSolar във връзка с разработването на тези специални модели, които са посветени на първото околосветско пътешествие на лодка, задвижвана от соларна енергия. Със своите високотехнологични автоматични часовници Candino отдава почитателите на техническите постижения. Модели от серията PlanetSolar  можете да си закупите от сайта time-bg.com. Впечатляващите им визия, размери, спортна осанка и дизайн на корпуса са перфектни за феновете на силните усещания.Тe покриват всички стандарти, характерни за швейцарското производство и това утвърждава статуса им на издръжливи на всякакви предизвикателства. Часовниците имат големи арабски цифри, които изпъкват на фона на цвета на циферблата им. Те разполагат и с датници. В средата на циферблата е поставена дълга стрелка за минутите и къса, която е за часовете. Големите цифри, формата на стрелките и използването на луминисцентен материал подсигурява добро разчитане на информацията.

Друга впечатляваща особеност на моделите от колекцията е наличието на стъкло от сапфир-кристал, което е устойчиво на надрасквания. Сред моделите от серията е и C4451/2. Той е с корпус, изработен от метал, и полимерна каишка. Водоустойчивостта му е 10 бара и затова може да се използва по време на плуване.  Диаметърът на часовника е 44 мм, а дебелината му е 10 мм. Часовниците от тази серия разполагат и с GMT функция – това означава, че са изобразени едновременно местна часова зона и друга часова зона. Сред часовниците, включени в серията, има и такива, изработени изцяло от метал. Такъв е например моделът C4452-4. Той е с автоматичен механизъм, което означава, че се навива от движенията на ръката. Водоустойчивостта му е 20 бара и затова може да се ползва и от гмурци.

Циферблатът му е в черно и на неговия фон изпъкват фосфорициращите стрелки и индекси. Интересен акцент от дизайна на ринга са и винтовете, разположени по него. Цялостният облик на часовника внушава усещане за надеждност и здравина. Това се отнася както по отношение на външния му  вид, така и на техническите му възможности.  Редицата му възможности го превръщат в предпочитан от мнозина клиенти продукти. Това са едни наистина уникални часовници, които имат типичното за швейцарското производство високо качество. Сред тях има както с по-спортни модели, така и по-стилни и изтънчени. Посветени са на техническите постижения в областта на соларната технология и като такива имат всички необходими достойнства, за да са представително лице на околосветското пътешествие с иновативната лодка. Те са доказателство за това, че часовниците също не изостават от по нищо спрямо развитието на другите технологии.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Колекцията PlanetSolar на Candino, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...