Класическият магнетизъм на часовниците Orient

orient.avtomatikКогато говорим и избираме часовник трябва да сме наясно с няколко неща. Първото, с което не трябва да правим компромис е марката. Добрите марки не са безизвестни, те се утвърдени и са познати по цял свят. Съответно, колкото по-качествен е един часовник, толкова и цената е по-висока. Ако искате точен, издръжлив и прецизен часовник със стилизирани форми не залагайте на непознати производители, спрете се на нещо доказано. А какво ще кажете за високо качество от надеждна марка на добра цена. Да, това е възможно и ще го откриете при японската марка часовници Orient. Основани преди 60 години в Токио от компанията Orient Watch Co. Ltd, японските часовници съчетават в себе си магнетична стилна визия и класически дизайн, за да зарадват своите почитатели с разнообразие от продуктова гама.

При тях ще намерите класическа цветова окраска – черно, бяло, сиво на циферблата, а за по-ексцентричния вкус са предвидени палитри от червено, синьо или пък зелено. Приятен и модерен цвят е така нареченият цвят шампанско, който е дискретен и стилен.

От зората на механичните часовници, тези, които се задействат от движението на ръката, вървейки към аналоговите кварцови часовници от 1970г. Orient  не спират да изненадват с уникални и модерни продукти, които формират модните тенденции и вкуса към уредите за измерване на времето. Производителите разчитат на новите технологии в комбинация с установената им традиция, за да създадат феерия от класически магнетизъм.  Няма как да останете безразлични към тях. Макар да са японски, името им загатва за различност, темперамент, тайнственост и със сигурност класа.

За всеки повод и вкус Orient са се подготвили с кварцови и автоматични часовници, както за мъжете, така и за жените. Мъжките модели са със стилна класическа визия, а дамските са изключително нежни, с детайли, които да изтъкнат женственост и красота.

orient.kvarcovКласическите автоматични часовници на Orient са с прецизна технология, задвижваща се от движението на ръката, което отменя ползването на батерия. Те са с класически, максимално изчистен дизайн и притежават най-новите технологии в производството на часовници. Това ги прави изключително удобни, надеждни, точни и лесни за използване. Подходящи са за бизнес среда и различни официални поводи.

Спортните автоматични часовници са за мъжете, живеещи на бързи обороти и нуждаещи се от издръжлив спътник, точен и безупречен по всяко време.  Те са здрави с малко по-груб дизайн, но не нещо прекалено натруфено. Притежават различна функционалност, в зависимост от потребностите и предпочитанията Ви.

Сред кварцовите часовници Orient, също присъстват спортни модели- хронографи за измерване на времена, такива с различна водоустойчивост или пък с изискана стилна визия за специалните поводи, на които трябва да се появите с нещо елегантно на ръката си.

orient.kvarc

Дамските модели- кварцови и автоматични- ще Ви впечатлят с интересни, нежни, красиви и иновативни дизайни като на формите, така и на циферблата. Серията Lady Rose е кръстена на нежните цветове на розата, втъкани сполучливо и изтънчено в циферблата на дамския часовник. Магнетичната им визия е подходяща за кокетните романтични дами с афинитет към флоралните мотиви. Инкрустираните камъни върху корпуса доставят допълнителна доза женственост и съблазън за женската ръка. Те моментално привличат вниманието на околните и са аналог на модерната жена.

Дамските часовници са с по-малко или повече функции, с индекси, арабски или римски цифри. Кожени каишки или метални верижки  и изобилие от цветове, за да задоволят и най-капризната си клиентка.

Orient- инвазия от стил и красота, която ще Ви завладее.  Предимството при тях е, че всичко това наред с качествените материали, от които са изработени часовниците се предлага на една добра, достъпна цена, която може да си позволи всеки. Orient са подходящи за подарък, който без колебание ще бъде харесан, именно заради класическия им стил. Не се колебайте, а направете своя избор още сега и ще останете приятно изненадани.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Класическият магнетизъм на часовниците Orient, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...