Качвай върхове с Casio – Pro Trek

pro-trekВсеки в ежедневието си се стреми да изкачва върхове. Това важи не само в преносен, но и в буквален смисъл за спортистите, които обичат да покоряват най-високите точки в планините.  Те се нуждаят от верен спътник в тези по-екстремни условия и могат да го открият в лицето на всеки от продуктите от серията Pro Trek. Докато качват някоя височина, собствениците на такива часовници могат да измерят до къде точно са стигнали и как да подобрят резултатите си, ако това се налага. Същевременно, ако температурата им се стори твърде ниска, те могат да проверят дали е така наистина, като използват термометъра на модела. Твърде е възможно по време на изкачването в планината да се загуби и ориентация за вярната посока. Тогава идва на помощ компасът, който безупречно дава информация за това накъде да поемете. Благодарение на него ще стигнете благополучно до желаната дестинация.

Барометърът пък ще Ви помогне да  установите какво е барометричното налягане. Същевременно  часовниците Pro Trek  са достатъчно водоустойчиви, за да не се развалят, докато пиете вода от някой планински поток и случайно си намокрите и часовника. При всички положения няма да имате никакъв проблем, ако решите да се впуснете в някое приключение нависоко в планината. Всички интересни възможности на часовниците Pro Trek  са ги превърнали в едни истински мини компютри, които не знаят граници по отношение на технологии и същевременно са истински бойци, когато се намират в сурова среда.

Не се плашат от студ, вода, температурни колебания или пък от удар. Във всякакви  подобни условия Ви предоставят най-нужните данни, за да се чувствате в безопасност. Няма нищо по-важно от това да сте със сигурна компания в трудни моменти.Това важи във всяка житейска среда и особено в суровата обстановка на планината. Природата има своите начини да те потопи твърде надълбоко, ако не знаеш как да се предпазиш или пък да те порази, ако си твърде нависоко и не  съумяваш да се предпазиш. При всички положения ще намери начин да направи така, че да се чувствате гъдела на предизвикателството. Ако не отговорите подобаващо в точния момент, може да не успеете да се справите с нейните сурови изпитания. Затова такъв часовник на ръката Ви е верният компас, посочващ правилния изход от трудна ситуация.

Той ще устои на ниски температури, ако това се наложи, а ако качвате някой връх това със сигурност няма да Ви е излишно. Соларната батерия на часовника предоставя възможност да го зареждате, докато сте в движение и това е особено практично, защото в природата няма магазини за батерии. Същевременно, за да се съхрани достатъчно капацитет за  осъществяване на приключението си,  моделът разполага и с  функция за пестене на енергия. Качването на върхове вече не е толкова непосилна задача, защото не сте сами в това трудно изпитание. Ако не признавате ограниченията, то Pro Trek  е точният часовник за Вас.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Качвай върхове с Casio - Pro Trek, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...