Как обиците станаха незаменима част от визията на модерната жена

Obeci (4)Имате нужда от свежа идея, за да допълните визията си? Чудите се какво ще подчертае най-добре излъчването Ви?  Преди да прибегнете към поредната драстична промяна в облеклото си – защо не заложите на дизайнерско бижу? Дизайнерските бижута са сред най-луксозните и предпочитани аксесоари в света на модния бизнес. По тази причина разнообразието от модели и варианти при тях е изключително голямо. Безспорно задължителен акцент в стила на всяка дама са обиците. Известните имена в бранша Пиер Карден и Келвин Клайн залагат на атрактивните визии, които успешно биват подсилвани с камъни. Изобилието от форми и дължини се дължи на факта, че дизайнерите всячески се стремят да създадат уникални модели, които да задоволят капризите и на най-претенциозните клиенти.

Obeci (2)В дамските обици на Келвин Клайн среброто умело бива съчетано с различни по големина камъни, гарант за елегантност и стил. Формите са смели, закачливи и модерни. Популярната марка предлага и артикули от неръждаема стомана, обици, често допълвани от интересни гравюри. Надписите и изображенията засилват у потребителите усещането за уникалност на изделието. Безспорният корифей в света на френската мода Пиер Карден също използва предимствата на скъпоценните камъните в своите модели. Много обичан за марката е цирконият, в комбинация с благородните свойства на сребро. Последен писък при дизайнерските дамски обици са кръглите или квадратни обемни форми, превърнали се в част от ежедневния тоалет. За по-смелите клиентки дизайнерите предлагат и нестандартни съчетания от цветни метали.

Obeci (3)Изборът на обици зависи от характера и нагласата на нежната половинка, от това на какво иска да наблегне и коя част от визията да подчертае . Независимо към коя марка сте се ориентирали, едно е сигурно – всяко от дизайнерските бижута ще Ви накара да се чувствате по-уверена и красива. Съвременните модни тенденции диктуват прецизността в изработката – гарант за качество и стил. Максимално изчистени от към елементи, дамските обици внасят нотка на свежест и у най-консервативните гардероби. Използвайки цяла гама от идеи и фантазия, Келвин Клайн се придържа към класическите модели в новите серии. По тази причина името му е станало синоним на висок професионализъм в бижутерийната индустрия.

Не е нужно да имате повод, за да зарадвате себе си с ново бижу. Сами ще се убедите, че дизайнерските обици имат за цел да подчертаят същността Ви, да внесат хармония в цялостното Ви излъчване. С флорални елементи, допълнен с цирконий или оникс, класическо или ретро  –  продуктовата гама е богата. Изборът на модел е твой!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Как обиците станаха незаменима част от визията на модерната жена, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
Pin It
Публикувано в Бижута с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...