Invicta NASA Apollo – вдъхновени от космически кораб

12799Марката Invicta съперничи по лукс и присъствие на пазара на престижни и вече утвърдени компании като Omega и Rolex. Тя изненадва приятно клиентите си обаче не само с приятната визия на часовниците си, но и с техните атрактивни възможности. Всички те са изработени от висококачествени материали, но има една серия, която определено приковава погледа. Тя се пласира успешно на пазара най-вече заради факта, че разполага със заден капак, изработен от доста интересен материал – метал, взет от космическия кораб „Аполо”, летял до луната. Базирането на исторически момент за изработката на тези часовници със сигурност би допринесло за увеличаването на интереса към тях. Тези модели са включени в лимитирана серия и са създадени специално в чест на 40-годишнината от осъществяването на мисиите с космическия кораб „Аполо” на НАСА.

Те са с корпуси от неръждаема стомана. Притежават  стъкла, подсилени с помощта на използването на технология Flame Fusion Crystal. Водоустойчивостта на часовниците от серията е 20 бара. Тя е увеличена допълнително от завинтването на коронката. Тази висока степен на водоустойчивост прави моделите подходящи и за използване от гмурци. Спортната им визия е подсилена и от изобразената на циферблата им тахиметрична скала. Върху него се вижда още логото на колекцията, поставено на 12 часа и датата – разположена между 4 и 5 часа. Задвижването на тези кварцови хронографи е поверено на швейцарски  механизъм тип Ronda. Върху задния капак на часовника е гравиран надписът „Apollo 40th Anniversary Official Commemorative„, който дава информация, че той е посветен именно на 40-годишнината от пускането на космическия кораб „Аполо”.

product_23823На гърба е поставена също и информация за това, че за задния капак е използван метал, използван при производството на космическия кораб „Аполо”. Моделите са изработени от благородна стомана, а циферблатите им са карбонови. Те са и със сравнително големи размери на корпуса – 52 мм, а дебелината им е 21 мм. Въпреки това са комфортни за носене и се отличават с изключителна елегантност. Аналоговите скали на циферблатите им предоставят ценна информация за любителите на активния начин на живот. Това, че бройките от тези уникални часовници са ограничени също ги прави доста редки и ценени от потребителите. Швейцарското майсторство е съчетано с интересната идея да се използват постиженията в други науки, за да се постигне забележителен резултат.

product_23825Механизмите, моторите на тези часовници, са първокласни. С подхода си да предлага на клиентите нещо наистина оригинално компанията Invicta със сигурност преборва голяма част от конкурентите си. Тези стилни  модели са не само с впечатляваща визия, но и създадени във връзка с конкретно историческо събитие. Това ги прави нещо повече от устройства за измерване на времето. Със сигурност всеки ценител на редките часовници би оценил какво представляват. Ако и Вие сте един от тях, посетете сайта Vip-watches.net и си изберете някой продукт от серията NASA Apollo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Invicta NASA Apollo – вдъхновени от космически кораб, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...