Хронографите на Фестина

F16489.6 (1)Компанията Festina  предлага богата колекция от хронографи, които впечатляват с великолепната си изработка и са направени така, че да покрият и най-високите изисквания на клиентите. Това, което отличава часовниците хронографи е, че те изобразяват часове, минути и секунди. Подходящи са за почитателите на спортните занимания, защото разполагат с всичко необходимо, за да им осигурят важни за тях данни. В елегантните аналогови скали има следните неща –  12/24-часов индикатор, скала за минутите и скала за секундите. Обичайно тези скали са изобразени на три, шест и девет часа.

Всеки от хронографите Festina е с уникална визия и може да предостави на своя собственик великолепни възможности. Тези модерни и надеждни часовници са снабдени със швейцарски майсторлък  и имат безупречна точност, защото са оборудвани с японски механизми.

 Хронографът представлява часовник, който не само отчита времето, но и има по-спортни функции. Използва се най-често по време на спортни събития или други мероприятия, които изискват точно отмерване на времето.

Марката Festina има какво да предложи на почитателите на хронографите. Сред моделите й има такива със силиконова или кожена каишка. Металният блясък на изработените от неръждаема стомана  часовници също няма как да Ви убегне. Всеки от има магнетичен чар погледа със стилната си визия.

Много от хронографите на компанията са и с добра степен на водоустойчивост. При други външния им вид е разнообразен от наличието и на тахиметрична скала. Както и да е променял визуално своите хронографи, производителят е успял да направи всеки от тях неповторимо елегантен. Фосфорициращите стрелки пък дават възможност за четивност на данните и в тъмна обстановка. Така можете да разчетете информацията върху циферблата, където и да носите часовника си.

Производителят не е избрал само кръгла форма за дизайна на корпуса. Има и великолепни правоъгълни модели, при които и скалите са с  различно разположение. Те също са оборудвани с множество  функции,  с каквито и тези с кръгла, но изглеждат доста по-различно.  Така всеки клиент може да си избере именно онзи модел, който му допада не само като възможности, но и като външен вид.

 За други свои хронографи екипът на компанията е използва оксидирана черна стомана за дизайна на корпуса и това им придава неповторимо очарование. Излъчват мъжественост и сила, които не остават незабелязани. Други пък са с покритие в цвят розово злато и това им придава по-луксозна осанка.

Festina  предлага на клиентите си и часовници, които са в ярки цветове – жълто, червено – и грабват окото дори с интересния си цвят. С тях няма как да не се отличите, защото знаят как да подчертаят индивидуалното Ви излъчване. Има и такива, които са в изцяло златист цвят и затова изглеждат по-луксозни.

Компанията предлага и интересни  хронографи Tour de France. Сред тях е Festina F16288/6, изцяло в черно и със сини фосфорициращи стрелки и индекси.

На който и от хронографите на марката Festina да се спрете, то няма как да останете разочаровани както по отношение на визията, така и на функциите им. Затова заложете на сигурно и ако сте любител на този тип модели не пропускате да разгледате хронографите на тази марка.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Хронографите на Фестина, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...