Дамските часовници Vostok – нежността на седефа и силата на стоманата

 damski model vostokРуският производител на часовници Vostok преборва успешно конкуренцията с популярни западни и японски марки, защото значително допринася с уникалния си стил за разнообразяването на  пазара на такива продукти. Руснаците предлагат нещо ново, различно, което същевременно носи носталгията по едни отминали времена, свързани със съществуването на СССР. Това интересно съчетание между традиции и настояще, между здравина и луксозен дизайн прави часовниците на компанията наистина забележими и харесвани. Те са обект на интерес и от страна на колекционери. Освен изключително здрави и модерни по отношение на технологии мъжки часовници компанията Vostok предлага и стилни дамски модели, в дизайна на които перфектно са съчетани нежното излъчване на седефа, използван за циферблатите и силата на стоманения корпус.

Като компания, умело съчетаваща различия и контрасти в едно, Vostok  знае как да направи здрави дамски часовници с подходящи за тях дизайни. Същевременно те са с класическа визия и модерни технологии. Изчистеният дизайн на циферблата и каишката е комбиниран с кинетичната технология, която задвижва часовниците. Това означава, че се задвижват от движението на ръката и това ги прави практични за ежедневна употреба. Същевременно екипът на компанията не е забравил да им добави необходимия за дамски аксесоар блясък като е украсил циферблатите им не с какво да е, а с камъни Swarovski. За да не ослепее мъжкото око съвсем от толкова блясък, компанията е снабдила минералното стъкло на часовника с антирефлексно покритие, което премахва излишните отблясъци.

Фосфоресциращите индекси и стрелки пък дават възможност за разчитане на информацията и в по-тъмна обстановка. Сред моделите има както с каишки в класически цветове като бяло и черно, така и в по-ярки – като червено. По този начин всяка дама може да избере дали да бъде с по-умерен в цветово отношение аксесоар или да изпъкне с нещо по-ярко. При всички положение изящната изработка на часовниците и привлекателните им дизайни няма да останат незабелязани. Екипът  на компанията Vostok  е успял да възроди класическия руски стил и да го представи във съвременен вариант. Така го доближава до онези, които харесват традициите, но и искат да притежават нещо с актуална визия.

За дамски часовници размерите на циферблатите им никак не са малки – 40 мм – но и това е според последните модни тенденции в сферата на производството на часовници. Водоустойчивостта на часовниците е 5 бара, което означава, че не са плаши от намокряне. Вече има не само мъжки, но и дамски модели с такива циферблати и така се разчупват традиционните разбирания в тази насока. Водоустойчивостта на часовниците е 5 бара, което означава, че не са плашат от намокряне. Руската класа личи във всеки отделен детайл от изработката на часовниците на марката  и това ги прави наистина уникални.

Вижте нашата колекция от дамски часовници на Восок: тук

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Дамските часовници Vostok - нежността на седефа и силата на стоманата, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Общи теми за часовниците с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...