Calvin Klein наложи стандарт при колиетата

kolieДизайнерската компания за елитни бижута Келвин Клайн е на път да взриви отново модния бизнес с атрактивната гама от продукти, която предлага на своите клиентки. Дамите от сега могат да забравят за скучните линии и остарелите форми и да се насладят на силната доза екстравагантност, лъхаща от колиетата. Моделите са предимно дръзки, но с  изчистени визии, което ги прави подходящи за всеки повод. Запознайте се с най-актуалните дизайнерски идеи, като се впуснете с нас в общото приключение, познато още като Calvin Klein! Като аксесоар към непретенциозната блуза или стилно допълнение за ефирната рокля, колие на Calvin Klein закупено от Vip-Watches.Net ще Ви поведе към непознати за Вас територии. Чарът на дизайнерското изделие се корени в уникалността на материалите, от които е направено. Без значение дали са поместени скъпоценни елементи или преобладава благородната стомана, компромисът в излъчването му е недопустим.

Известната марка от години следва стандарт в производството на бижутата и този стандарт е сигурен гарант за класата му. За клиентите не е загадка, че успехът на дамските серии се крие в желанието на производителите да уловят индивидуалността на жената. Онази част от природата на нежната половина, която я прави забележима сред останалите. В нея моделиерът умишлено вплита вдъхновението си, за да може от ръцете му да се роди един различен свят.

Красивата изработка на колиетата се дължи на успешното решение в един продукт да бъдат включени повече от един цвята, с което съчетаемостта му сериозно нараства. Металните отенъци придават интересни светлосенки на черния камък, с който биват обогатявани. Едно не може да се отрече – ефирността на кристала подхожда много точно на грубата осанка на метала. Вижте сами и ще се убедите!

Когато нещата опрат до инкрустиране на скъпоценности, диамантите са първокласно решение за поддържане на лукса. Голяма част от моделите са подсилени от лъскавите камъчета, останали в историята на модата като най-добрите приятели на жените.

Високите очаквания на потребителите да получат първокласна порция стил карат дизайнерите на Келвин Клайн да измислят всякакви начини, за да им угодят. Сериите дамски колиета намериха място в каталога на марката в момент, в който успехът на компанията беше повече от очакван. Тяхната роля се оказа сериозна за лицето на фирмата, като спомогна до голяма степен за неговата разпознаваемост. 

Качеството на произвежданите колиета още повече бе подобрено с новата технология, при която неръждаемото покритие на стоманата бе подплатено от устойчиво PVD такова, за максимална защита от надрасквания. Покритието е налично както върху верижката, така и по самата висулка.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Calvin Klein наложи стандарт при колиетата, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Pin It
Публикувано в Бижута. Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...