Бижутата като начин за изява на женствеността

biju.kolieБижутата са добър начин за всяка дама да изпъкне със собствен стил и чар. За целта те трябва да са подбрани правилно, като най-подходящият вариант е да се съчетаят различни по вид бижута – пръстен, обици, гривна, колие – когато са от една колекция. Така със сигурност се получава желаният ефект. Бижутата на прочути дизайнери имат собствено очарование и никога не остават незабелязани. Това се отнася за продуктите на  дизайнери като  Келвин Клайн и Пиер Карден. Като изтъкнати познавачи на модните тенденции, тези две ключови фигури знаят какво да предложат на дамите, за да се почувстват те наистина специално. Играта между цветове, форми, стилове е направо омагьосваща. Дали скъпоценен камък, златно покритие или друг стилов акцент ще бъде избран-  това е въпрос на лично предпочитание на конкретния дизайнер.

Като цяло обаче идеята е една – да се получи такава хармония в цялостната визия, че излъчването на дамата да бъде неповторимо. Calvin Klein  се е постарал да предлага на дамите най-доброто и знае, че те със сигурност ще харесат блясъка на диаманта. Присъствието на такъв скъпоценен камък в украсата на всяко бижу определено го прави много по-привлекателно и създава усещане за лукса и превъзходството на своята притежателка. Черният оникс обаче също има своето очарование и стои доста стилно с всякакво облекло. Бижу, украсено с него, е по-практично за носене в ежедневието и затова също е добър вариант. Друг, използван от дизайнера Келвин Клайн камък, е ахатът. И докато измежду бижутата на Calvin Klein се намира и нещо екстравагантно, то тези на Pierre Cardin се отличават с характерния френски шик.

Те успешно подчертават женствеността на всяка дама и я правят доста привлекателна в очите на мъжете. Дизайнерът е заложил на среброто за  голяма част от своите бижута, за да им придаде още по-луксозно излъчване. Той ползва за  доста свои бижута перли, тъй като  знае, че те са предпочитани от дамите. Доста често ги съчетава с блясъка на Циркония и това е една наистина добра комбинация. И докато сред бижутата на Calvin Klein  има и такива с по-младежко излъчване, то  тези на Pierre Cardin са пищни и подходящи за изявени дами с характер.

С тях френският дизайнер успява да подчертае изящната женственост, която привлича мъжете. Независимо какъв вид материал е използван за изработката на дадено бижу или с какви камъни и други стилови елементи е украсено то, със сигурност влагането на модния усет на дизайнера ще го направи по-интригуващо. Затова и дизайнерските бижута са толкова предпочитани.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Бижутата като начин за изява на женствеността, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Pin It
Публикувано в Бижута с етикети , , . Постоянна връзка.

Ако публикацията Ви е харесала, можете да оставите коментар чрез:

Loading Facebook Comments ...